Audiologisch Centrum Amsterdam UMC verhuist

AUMC

Vanaf oktober 2024 gaat het Audiologisch Centrum (AC) van Amsterdam UMC verhuizen van locatie AMC naar locatie VUmc aan de De Boelelaan. Onderstaand leest u wat dit betekent voor hun patiëntenzorg.  

Waarom gaan ze verhuizen?
De ziekenhuizen AMC en VUmc zijn in 2018 samengegaan als Amsterdam UMC. Door deze samenwerking kunnen ze specialistische zorg aanbieden en hun patiëntenzorg verbeteren.  

Wat betekent dit voor patiënten?
Sommige patiënten moeten naar een andere locatie dan zij gewend zijn. Inhoudelijk verandert de zorg niet. Patiënten houden hetzelfde team van zorgverleners. Patiënten zijn per post geïnformeerd over de verhuizing.  
Vanaf eind oktober gaan ze patiënten ontvangen op hun mooie, verbouwde locatie.   

Wat betekent dit voor verwijzers?
Patiënten kunnen naar het AC verwezen worden via ZorgDomein of via hun website. Op Verwijzen naar Audiologie Amsterdam UMC vindt u een overzicht van de verwijscriteria. Via ZorgDomein is het AC na de verhuizing alleen nog voor locatie VUmc te vinden. Het AC is te bereiken via audiologie@amsterdamumc.nl of op het telefoonnummer 020 – 444 09 69. 

Voor eventuele brievenpost kan onderstaand adres gebruikt worden: 
Audiologisch Centrum Amsterdam UMC, locatie VUmc, PK2Y 146 
Postbus 7057, 1007 MB Amsterdam


Dit bericht werd beschikbaar gesteld door het Audiologisch Centrum van Amsterdam UMC. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.

Logo A'dam UMC
Geplaatst in