Enquête ‘Met een Implantaat door de MRI’

Wist u dat?

Er wereldwijd meer dan 760.000 mensen een niet MRI-compatibel gehoorimplantaat dragen?

En dat de kans dat een willekeurig persoon ooit in zijn leven een MRI nodig heeft tussen de 50 en 75 procent is?

In samenwerking met verschillende partners binnen het UMC  Utrecht wordt er onderzoek gedaan naar een betere oplossing voor mensen met een niet-MRI-compatibel gehoorimplantaat. Wij vinden het essentieel dat ook patiënten met de oudere implantaten die niet MRI-compatible zijn, zonder problemen door een MRI kunnen wanneer dit nodig is.

Om ons doel te bereiken hebben we onderstaande enquête gemaakt om de doelgroep in Nederland beter in kaart te brengen. Het zou ons ontzettend helpen als zoveel mogelijk mensen deze enquête invullen.

De enquête is ook bedoeld voor mensen met een MRI-compatible gehoor-implantaat en mensen die nog nooit door de MRI zijn geweest. De enquête duurt slechts 5 tot 10 minuten, bovendien maakt u kans op één van de zes Bol.com cadeaubonnen ter waarde van 25 euro.

Alvast bedankt voor het invullen!

Enquête-MRI met een Cochlear Implantaat

 

Onderzoek op basis van giften

Omdat de doelgroep van ons project op regionaal niveau klein is, blijkt het erg lastig om draagvlak te creëren bij bedrijven met een winstoogmerk. Hierdoor zijn wij volledig afhankelijk van donaties, om een oplossing te realiseren. Mocht u ook een donatie willen doen, of meer willen lezen over dit project. Klik dan op de volgende link:

Vrienden UMC Utrecht, MRI-hoofdband voor patiënten met een Cochlear Implantaat

 


Dit persbericht werd beschikbaar gesteld door UMC Utrecht. OPCI is niet inhoudelijk verantwoordelijk.